Welkom op onze vernieuwde website!

Elektriciteit

Van elektriciteitsinstallatie tot domotica en zonnepanelen

Een volledige home automatisatie, meer grip op je elektriciteitsverbruik op kantoor, duurzame energie via zonnepanelen of een elektriciteitsplan van a tot z voor je nieuwbouw of renovatie. Denotechnics staat voor puur vakmanschap, uitgebreide kennis en een correcte opvolging.

Set-up en onderhoud van domoticasysteem

Bedienen van poorten vanop afstand, autonome klimaatregeling of het programmeren van verlichting: een domoticasysteem maakt je leven een pak aangenamer. Met een positief effect op je energiefactuur. Aangestuurd via smartphone of centraal touchscreen voor een optimaal gebruiksgemak.

Denotechnics installeert en programmeert je nieuw domoticasysteem of neemt je bestaande oplossing over. Eenmaal ingesteld is de nood aan onderhoud minimaal. Toch een aanpassing nodig of een technisch probleem?

Contacteer ons voor een afspraak

Installatie en automatisatie

Voor je nieuwbouwproject werkt Denotechnics een compleet elektriciteitsplan uit, met een lichtontwerp op maat indien gewenst. Renovatie voor de boeg? Denotechnics bekijkt welke veranderingen nodig zijn en adviseert je naar opstelling van schakelaars, lichtpunten of vormen van automatisatie. Verder bieden we oplossingen aan voor parlofonie en/of videofonie.

Ook voor je algemene herstellingen kan je bij Denotechnics terecht, ongeacht het systeem en voor elk probleem.

Duurzame elektriciteitsoplossing
  • Zonnepanelen
  • Laadpalen
  • Thuisbatterijen

Wil je thuis of op kantoor je elektriciteit op een duurzame manier verwekken of stapte je al over naar elektrische (bedrijfs)wagen? Denotechnics ondersteunt verschillende oplossingen en sluit ze volledig aan op het net. Als ervaren vakman zet Denotechnics elke installatie volledig klaar voor keuring.

elektriciteit

Oog voor detail

Kennis van zaken en oog voor detail zijn geen luxe als het op je elektriciteitsinstallatie aankomt. Vertrouw op het vakmanschap van Denotechnics.
.

Stuur een bericht   0496 12 87 82

Benieuwd naar
onze projecten?

Neem een kijkje naar onze recente projecten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
.

projecten