Welkom op onze vernieuwde website!

Verwarming

Verwarming op maat van jouw project

De juiste keuze van verwarming is belangrijk voor je woon- en werkcomfort. En voor je energiefactuur. Denotechnics luistert naar jouw noden en stelt een oplossing op maat voor. Als gecertificeerd installateur staan we met plezier in voor je periodiek onderhoud of je dringende herstelling.

diensten Verwarming

Centrale verwarming op gas

Voor je centrale verwarming is verwarmen op gas een voordelige keuze met een relatief lage CO2-uitstoot. Bovendien is het makkelijk te combineren met hernieuwbare energiebronnen zoals een warmtepomp of zonneboiler.

Denotechnics beschikt over een categorie G1-opleiding en een CERGA-certificaat en is dus erkend installateur. Bij elke installatie voeren we alle nodige controles uit en leveren we de bijhorende attesten aan. Ook voor je verplicht tweejaarlijks onderhoud kan je rekenen op onze diensten.

Contacteer ons voor een afspraak

Van vloerverwarming tot warmtepompen

Naast het plaatsen van je gasketel rust Denotechnics je woning of kantoorgebouw uit met alle voorzieningen voor verwarming en zelfs koeling:

  • airco’s
  • gasketels
  • radiatoren
  • vloerverwarming
  • warmtepompen

Onderhoud en herstellingen

Vergeet je weleens iets? Geen nood, voor je periodiek onderhoud stuurt Denotechnics je een herinnering per sms. Dat is maximale ontzorging.

 

Als erkend en gecertificeerd installateur staat Denotechnics garant voor kwalitatief onderhoud en nauwkeurige herstellingen.

Een noodgeval of panne? Contacteer ons en we doen er alles aan je zo snel mogelijk te helpen.

contacteer ons

diensten Verwarming

Hybride opstelling of centrale verwarming?

Hybride opstelling of 1 centraal verwarmingssysteem? Voor je verwarming op maat ben je bij Denotechnics aan het juiste adres.

Stuur een bericht   0496 12 87 82

Benieuwd naar
onze projecten?

Neem een kijkje naar onze recente projecten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
.

projecten